Je blijft in beweging

Tarieven en vergoeding

Daar wij geregistreerd staan bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA), worden de consulten door veel ziekte­kosten­verzekeraars vergoed.

De vergoedingen verschillen per maatschappij en afgesloten polis. Informeer bij uw verzekerings­maatschappij naar de voor u geldende vergoedingen en voorwaarden.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Huisartsen, neurologen, orthopeden en fysiotherapeuten verwijzen regelmatig naar onze praktijken in Amsterdam en Almere. Deze verwijzing is echter niet noodzakelijk om bij ons behandeld te kunnen worden. U kunt ook direct contact met ons opnemen om een afspraak met een van onze chiropractoren te maken. Na instemming van de patiënt ontvangt een arts, fysiotherapeut of specialist, een volledig verslag.

Indien u betrokken bent geweest bij een ongeval of om andere reden ziek bent en uw vertegenwoordigd wordt door een  bedrijfs- en of verzekeringsarts, ontvangt deze op verzoek, met uw instemming, ook een volledig verslag.

Tarieven

Consulten:
Eerste consult volwassenen € 75,-
Eerste consult voor kinderen tot 12 jaar € 55,-
Alle vervolgconsulten € 55,-
Diagnostische neurologische testen € 100,-

 

Trainingen:
Neurologische en balanstraining
kijk op www.fbi-rodermans.nl.

 

Tarieven 2021:
Eerste consult € 85,-
Vervolgconsult € 60,-

 

Algemeen

De consulten worden direct voldaan aan de balie. U ontvangt van ons een kwitantie die u vervolgens kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Indien  u langer dan 1 jaar de chiropractor niet geconsulteerd heeft, dan zijn wij genoodzaakt een nieuw algeheel onderzoek af te nemen om uw klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen.