Je blijft in beweging

Koliek- of huilbaby’s

Zijn baby’s te behandelen?

Een kindje krijgt het zwaar te verduren tijdens het ter wereld komen. Er komen enorme krachten vrij bij het geboren worden van een baby. Maar na de bevalling ziet het kindje er gezond uit en krijgt alles wat het nodig heeft maar toch lijkt het ontevreden. Het blijft onophoudelijk huilen en is ontroostbaar, het drinkt moeizaam of heeft een voorkeurshouding.

De oorzaak kan goed liggen in een geboortetrauma.

Hoe gaat een behandeling in z’n werk?

Binnen Chiropractie Rodermans is er ruime ervaring en expertise aanwezig tot het behandelen van koliek- en huilbaby’s, alsook kinderen met een afwijking in de arm door vacuümverlossing (Erbse Parese). Chiropractoren zijn opgeleid om met speciale technieken zelfs baby’s op een veilige manier te behandelen.

Door toepassing van deze aangepaste technieken heft de chiropractor blokkades in de wervelkolom op dat zorgt voor ontspanning in de spiertjes. Hierdoor wordt de functie van de wervelkolom en het zenuwstelsel hersteld. Hoe sneller een blokkade gecorrigeerd wordt , hoe eerder voorkomen wordt dat er een asymmetrie optreedt in het zenuwstelsel en de wervelkolom. Bij baby’s zijn de effecten van chiropractische behandeling snel merkbaar, het kindje ontspant, huilt minder, drinkt goed en slaapt rustig.

De behandelingen werken ook preventief. Eventuele afwijkingen kunnen tijdig gecorrigeerd worden en daardoor klachten op latere leeftijd voorkomen.

Meteen een afspraak maken?

Praktijk Almere
Chiropractie Rodermans

Telefoon 036 - 534 38 83
almere@rodermans.nl

Praktijk Amsterdam
Chiropractie Rodermans-Kirtley

(vanaf 1 januari 2021)
Telefoon 020 - 671 62 60
amsterdam@rodermans.nl
amsterdam@rodermans-kirtley.nl