Je blijft in beweging

Gewichtsconsulente

Afvallen onder begeleiding

De meeste van u kennen Peggy Vogel als één van onze assistentes, voornamelijk werkzaam in onze praktijk te Almere, maar zij heeft inmiddels een brede kennis van voeding die zij graag met u wilt delen.

Peggy heeft een afgeronde HBO opleiding in orthomoleculaire voeding (natuurvoeding) en is tevens BGN gediplomeerd gewichtsconsulente. U bent bij haar aan het juiste adres als u op een verantwoorde manier gezonder wilt gaan eten en indien gewenst uw gewicht wilt verminderen. Samen met Peggy bekijkt u wat u kunt veranderen aan uw eetgewoonten, maar wel op een manier die bij uw huidige leefstijl past.

Wat kunt u verwachten?

Een uitgebreid intake gesprek, een voedingsanalyse, wegen en meten, stap voor stap begeleiding, leuke recepten en tips, gebalanceerde voedingsadviezen op maat, geen hongergevoel, geen crash dieet dus geen jo-jo effect.

Na een uitgebreid intake gesprek van een uur en een analyse van uw huidige voedingspatroon, wordt er gewerkt met kleine aanpassingen zodat het zo goed mogelijk bij uw huidige eetpatroon past. Stapsgewijs zorgt u er samen met Peggy voor dat uw gewicht afneemt. Door de veranderingen langzaam door te voeren zal het afvalproces geleidelijk verlopen en ervaart u geen hongergevoel. Ook als u een gezin heeft is deze manier van afvallen een hele prettige manier, omdat u niet apart hoeft te koken en iedereen gezonder mee kan eten.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan kunnen de consulten deels vergoed worden door uw zorgverzekering. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of kijk voor meer informatie op de website voor gewichtsconsulenten www.gewichtsconsulenten.nl

Wacht niet langer, bel naar de praktijk voor een afspraak en begin met uw nieuwe leefstijl!

 

Hieronder vindt u diverse voedingsmiddelen en recepten die een positief effect kunnen hebben op uw fysieke gesteldheid.

Voedingsstoffen

Recepten