Guido Rodermans is al 30 jaar werkzaam als chiropractor en behandelt nog dagelijks met veel voldoening patiënten die generatie na generatie de praktijken in Almere en Amsterdam bezoeken. Na al deze jaren zijn de gedachten gaan leven om het stokje over te dragen en de praktijk in Amsterdam over te laten nemen door een andere chiropractor. 

We zijn niet op zoek geweest, maar toch zijn we een chiropractor tegengekomen bij wie wij het vertrouwen hebben dat hij de zorg aan onze patiënten kan geven die ze gewend zijn én waaraan Guido met een gerust hart de patiënten kan overdragen. Ryan Kirtley heeft ruim een jaar bij ons gewerkt in beide praktijken en de samenwerking voelt zodanig goed, dat de gedachte aan het overdragen van de praktijk in Amsterdam vanzelf weer begon te leven. Wij zijn enorm blij dat Ryan de praktijk met ingang van 1 januari 2021 wil overnemen en met net zoveel gevoel van betrokkenheid, liefde voor de mens én het vak, de zorg wil voortzetten.

Guido stopt natuurlijk niet ineens met het behandelen van patiënten in Amsterdam. Om alles goed over te dragen zal hij voorlopig 2 dagen per week in de praktijk in Amsterdam blijven werken. Ryan Kirtley zal voorlopig op de donderdagen in Almere werken om de patiënten daar te blijven zien, waarbij overleg en samenwerking tussen onze chiropractoren centraal staat.

U kunt er dus van op aan dat al de te geven behandelingen goed besproken worden en indien nodig, er altijd overleg zal plaatsvinden.

Hiernaast staat het u vrij om de praktijk te bezoeken van uw voorkeur. Voor beiden is het namelijk erg belangrijk dat u zich goed geholpen voelt, ongeacht of dit bij Guido Rodermans of Ryan Kirtley is, in de praktijk in Almere of Amsterdam, u bent altijd van harte welkom!

NB: Beide praktijken blijven bereikbaar onder dezelfde contactgegevens. Het mailadres amsterdam@rodermans.nl blijft voorlopig nog bereikbaar echter het is verstandig om het nieuwe mailadres van Chiropractie Rodermans-Kirtley te gaan gebruiken; amsterdam@rodermans-kirtley.nl.