Wij zijn op zoek naar mensen van 56  jaar en ouder voor een onderzoek vanuit de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Het gaat hierbij om een onderzoek naar lage rugklachten bij oudere mensen en het effect van chiropractische behandeling op deze klachten. Het onderzoek is bedoeld voor mensen die voor het eerst met deze klachten bij de chiropractor komen of al patiënt zijn, maar langer dan 6 maanden niet geweest zijn voor een behandeling. Het onderzoek duurt 1 jaar, ook als u na een aantal behandelingen van uw klachten af bent, zal het onderzoek doorlopen. Voor meer informatie en/of deelname kunt u terecht bij de assistente. Wij hopen op uw medewerking!

NB. de vragenlijsten zijn digitaal, u dient bij deelname van het onderzoek dan ook in het bezit te zijn van een computer en een mobiele telefoon.