De komende maanden zullen er een aantal wijzigingen zijn in de bezetting van beide praktijken.

Per 3 augustus gaat Mickey Oonk ons helaas verlaten. Hij zal zijn werkzaamheden in Zeeland gaan voortzetten. Wij gaan hem enorm missen, maar wij wensen hem natuurlijk heel veel succes voor de toekomst!

Per 6 augustus zal Cory Grosman het team in Amsterdam gaan versterken. Cory werkt op dit moment 4 dagen in Almere, maar daarvan zal hij per 6 augustus de maandagen en woensdagen in Amsterdam aanwezig zijn. In Almere werkt hij dan op de dinsdagen en donderdagen (inclusief de avond).

Per oktober verwelkomen wij een nieuwe vrouwelijke collega, Desirée Griesel. Desirée werkt op dit moment als chiropractor in Johannesburg in Zuid Afrika. Wij zijn erg blij met haar komst en wij houden u uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.