Velen van u gaan deze zomer op vakantie. De één gaat een weekje naar een hotel of een appartement en de ander gaat er met rugzak en tent op uit.

Probeer bij het boeken van een hotel of appartement te kijken naar een accommodatie met goede bedden. Dit is heel belangrijk als u al rug,- en nekklachten heeft. Het slapen op een slecht bed kan uw vakantieplezier flink verstoren. Mocht u met een backpack op reis gaan, let u er dan op dat u een goede rugzak aanschaft. Het dragen van een goed passende rugzak is net zo belangrijk als het dragen van de juiste wandelschoenen. Zo voorkomt u dat u uw rug onnodig zwaar belast. Probeer voordat u op reis gaat alvast in de vakantiestemming te komen, zodat u ontspannen op uw bestemming aankomt en direct kunt gaan beginnen met genieten, wij wensen u een fijne vakantie!